Somer Şef’ten naif ve yakışıklı iltifatlarını alan yarışmacı MasterChef Ateş Durukan kimdir?

Somer Şef’ten naif ve yakışıklı iltifatlarını alan yarışmacı MasterChef Ateş Durukan kimdir?

2021 yılı MasterChef yarışmacılarından Ateş Durukan ekranların ilgi çeken küçük yaştaki yarışmacıları kategorisine girmeyi başardı. Masterchefte yaptığı köfte ile başarılı performans gösteren ve farklı tarifleriyle kendisine hayran bırakan Ateş Durukan kimdir? Kaç yaşında?

Ateş Durukan kaç yaşında?

Uzun saçlarıyla ve ekranlarda boy gösterdiği her an saçlarına verdiği şekillerle dikkatleri üzerine çeken yakışıklı yarışmacı Ateş Durukan’ın yaşı 18.

İlk eleme turuna ‘Somon yemeği’ yaparak katılan genç yarışmacı Ateş Durukan’ın burcu Yay.

Instagram pozları ile genç kızların sevgilisi olarak anılan nadir MasterChef yarışmacılarından biri olan Ateş Durukan’ın aslen nereli olduğu çok merak edildi. Genç hayranlarına yanıt gecikmedi ve Ateş Durukan İstanbul Başakşehirli olduğunu açıkladı.

İyimserlik ve içtenlik özellikleri ile ön plana çıkan burç Yay grubuna dahil olan Ateş Durukan İzmir ilinde ikamet ediyor.

2. ismi Mert olan Ateş Durukan’ın boyu en çok merak edilen sorular içerisinde. Gitara olan ilgisiyle ve çaldığı parçaları zaman zaman Instagram sayfasında paylaşması ile gündem olan Ateş Durukan’ın boyu bilinmiyor.

Güneş gözlüklerini takarak verdiği pozlarla viral olan Ateş Durukan’ın kilosu bilinmiyor.

Ateş Durukan hangi takımı tutuyor?

Ateş Durukan’ın taraftar takipçileri tuttuğu takımı merak ediyor. Ateş Durukan Instagram biyografisinde tuttuğu takıma yer vererek Beşiktaş takımını tuttuğunu belirtti.

Ateş Durukan hayranları ile telefon numarasını paylaşmıyor.

MasterChef yarışmasına katılmasının ardından aldığı eğitimler merak edilen yarışmacı Ateş Durukan meslek lisesinde eğitim görerek burada Yiyecek ve İçecek Hizmetleri bölümünü tamamladı.

Beşiktaş takımını destekleyen ünlü yarışmacı Ateş Durukan’ın sevgilisi takipçileri tarafından merak konusu oldu. Özellikle kendisini beğenen hayranlarının yanıt aradığı ‘sevgilisi var mı?’ sorusuna hayır yanıtıyla açıklık getiriyoruz.

MasterChef 2021 yarışmacısı olan ve bir sonraki sene ekranlarda gözlerin arayacağı iddialı yarışmacı Ateş Durukan evli değil.

Çocuk yaşlarında annesinin yollarını gözleyen yarışmacı Ateş Durukan, aile fertleri eve gelmeden önce yemek hazırladığını, yemeğe olan ilgisinin ise bunun yanı sıra anneanesinden geldiğini belirtti. Ateş Durukan’ın annesi Muhasebe, babası ise Turizm sektörüyle ilgilenmekte.

Ateş Durukan kimdir? Yazımızı okumayı bitirdiyseniz, şimdi sizler için Ateş Durukan’ın kullandığı resmi sosyal medya hesaplarını derledik. Aşağıda yer alan sosyal medya hesaplarından Ateş Durukan’a ulaşım sağlayabilirsiniz

Mert Ateş Durukan Instagram

Mert Ateş Durukan Twitter

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Düzgün diksiyonu ile örnek yarışmacı MasterChef Fatma Polat kimdir?

Düzgün diksiyonu ile örnek yarışmacı MasterChef Fatma Polat kimdir?

Başarılı sunucu Esra Nur Türker kimdir?

Başarılı sunucu Esra Nur Türker kimdir?