Sosyal medyanın sevilen ismi Selinay Saf kimdir?

Sosyal medyanın sevilen ismi Selinay Saf kimdir?

TikTok’ta adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Imece nam-ı diğer Selinay Saf, bu kezde kendisini Instagram fenomenleri listesine yazdırmayı başardı. Selinay Saf çektiği TikTok videoları sayesinde binlerce kitle toplamayı başarmıştır. Geçtiğimiz günlerde saçlarını kazıtarak tepkileri üzerine toplamasından ötürü takipçi kitlesinde azalma görülse de başarılı sosyal medya fenomeni Selinay Saf, hayalini gerçekleştirdiğini dile getirdi. 

Selinay Saf kimdir? Kısaca tanıyalım...

Sosyal medyanın sevilen ismi Selinay Saf TikTok’ta çektiği dans ve playback videolarıyla adından bir hayli söz ettiren fenomenler arasına girmeyi başardı. Şuan TikTok’ta 187 bin kişiye hitap ederken, Instagram’da ise 101 bin takipçisine hitap etmektedir.

Álex Pina tarafından yazılan ve İspanya yapımı bir soygun ve suç dizisi olan La Casa de Papel dizisine olan hayranlığını belirten Selinay Saf biz yazımızı yazarken 17 yaşındadır.

17 yaşındaki başarılı sosyal medya fenomeni Instagram ve TikTok’ta yaptığı paylaşımlarla gündeme damga vurmayı başarıyor. Binlerce kişiye hitap etmeyi başaran fenomen güzel Selinay Saf’ın burcu hakkında bir araştırma yaptık. Lakin internet üzerinde elle tutulur hiçbir bilgi bulamadık.

En çok psikolojik kitap okumayı ve roman türünü sevdiğini dile getiren sempatik sosyal medya fenomeni aynı zamanda Vilde Tuv hayranıdır. 2004 senesinde dünyaya gelen Selinay’ın günü ve ayına dair herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Twitter hesabında attığı ilk gönderinin ”Burnu düzgün olan Rizeli.” olması ardından takipçilerinin aklında ‘Selinay Saf gerçekten Rizeli mi?’ Sorusu uyandı ve Rizeli takipçileri bu olaya bir hayli sevindi. Sizler için bir araştırma yaptık. Lakin elimizde Selinay Saf’ın Twitter hesabında attığı Rizeli olduğuna dair tweetlerden başka herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

İleriki hayatında ise psikolog olmayı istediğini videolarında dile getiren Selinay Saf’ın İstanbul da oturduğu bilinmektedir.

Başarılı sosyal medya fenomeni fiziğinin düzgünlüğü ile heyecanladırmaya devam ediyor. Son zamanlarda Instagram hesabına attığı gönderilerle de dikkatleri bir hayli üzerine çekince, Google üzerinde boyunun aratılması kaçınılmaz oldu. Adeta mankenleri aratmayan fiziğe sahip olan Selinay Saf, 1.64 boyundadır.

1.64 boyu ve fiziğinin mankenleri aratmayacak düzgünlükte olması Selinay’ın takipçileri tarafından ilgi odağı oldu. Bununla birlikte kilosu Google üzerinde bir hayli aratıldı. Bizde sizler için araştırdık ve bulduk. Selinay Saf 48 kilodur.

Selinay Saf’ın en büyük idolü Mustafa Kemal Atatürk’tür. Atatürk’ü örnek aldığınıda aynı zamanda dile getiren sosyal medya fenomeni Selinay’ın eğitim hayatı hakkında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Lakin yaşı itibariyle lise eğitimi gördüğünü söylemek mümkündür.

Bitkilere ve kelebeklere alerjisinden ötürü yeşil ortamlarda bulunmayı tercih etmeyen Selinay, daha çok yaz kızıdır. Summer Girl lakabını üzerine tam yerleştiren Selinay Saf’ın telefon numarasına dair herhang bir bilgi bulunmamaktadır.

Amatör olarak piyano çaldığını dillendiren sosyal medya fenomeni Selinay aynı zamanda TikTok’a da kısa videolar çekmektedir. Daha sonralarda kendini Youtube ve Instagram üzerinde de geliştirince ne kadar kazandığı bir hayli merak konusu oldu. Bizde sizler için Serenay Saf’ın ne kadar kazandığını araştırdık. Lakin elle tutulur herhangi bir bilgi bulamadık.

Ablası Melda’nın bir zamanlar ”Fakirler ölsün, Porsche’den selamlar.” repliği ile gündeme gelmesinin sonucu Selinay Saf’ın zengin olup olmadığı merak edildi. Lakin Selinay Saf ve ablası Melda Saf bu konu hakkında herhangi bir açıklama yapmamıştır.

Selinay Saf’ın babası hakkında herhangi bilgi yoktur.

Kendisine TikTok fenomeni denmesinden dolayı rahatsızlık duyan sosyal medya fenomeni Selinay Saf, kanser değil. Saçlarını kendi isteğiyle kazıttığını ve insanlarında bu duruma saygı göstermeleri gerektiğini vurgulamıştır.

Selinay Saf Instagram

Selinay Saf Youtube

Selinay Saf TikTok

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Oğuzhan Tıraş nam-ı diğer Yırtık Pantolon kimdir?

Oğuzhan Tıraş nam-ı diğer Yırtık Pantolon kimdir?

Fenomen House’un yıldız ismi Nikol Yertutan kimdir?

Fenomen House’un yıldız ismi Nikol Yertutan kimdir?