Squid Game dizisinin 240 numarası Ji-Yeong’u (Lee Yoo-Mi) kimdir?

Squid Game dizisinin 240 numarası Ji-Yeong’u (Lee Yoo-Mi) kimdir?

Squid Game dizisinin oyuncu kadrosunda şimdi de 240 numaralı oyuncu Ji-yeong’un hayatına kısaca göz attık. 1998’de Super Elite Model En İyi Yetenek Ödülleri’nde en büyük ödülü kazanması ile adını birçok haber kanalında duyurmayı başaran Lee Yoo-Mi, 2007 senesinde online mağaza Coconut Island’ı kurdu. Bununla birlikte Lee, hayran kitlesini bir hayli arttırdı. Son hamle olarak şimdilerin popüler dizisi Squid Game’de yer alarak tüm dünyaya adını duyurmayı başardı.

Squid Game dizisinin Ji-Yeong'u (Lee Yoo-Mi) kimdir?

Güney Koreli bir aktris Lee Yoo-Mi Squid Game dizisinde göstermiş olduğu performans ile dünyaya adını duyurmayı başardı. Dizide kısa süreliğine görünmesine rağmen izleyenlerin gözünde iyi bir izlenim bırakmaya yetti. İzleyicilerin analizine göre: “18 Eylül’de Lee Yoo Mi’nin Instagram’da yaklaşık 40.000 takipçisi vardı. Chuseok tatillerinde izleyicilerin büyük ilgisini çeken Squid Game’in yayınlanmasından kısa bir süre sonra, Lee Yoo Mi’nin takipçi sayısı 21 Eylül itibariyle 250.000’den fazla takipçiye yükseldi.” ifadeleri ortaya çıktı.

Kendisi gibi aktris Lee Sung Kyung ve Sulli’ye benzerliği ile gündeme gelen Lee Yoo-Mi, biz yazımızı yazarken 27 yaşındadır.

27 yaşındaki genç oyuncu başarılı performansı ile gözleri üzerinde tutmaya devam ediyor. İlk oyunculuğunu 2010 senesinde Türkçe adı ile Sarı Deniz filmi ile yaşayan Yoo-Mi, Yengeç burcu kadınıdır. Yengeç burcunun güzelliğini ve iddiasını taşıdığını görebilmekteyiz.

2020 senesinde Young Adult Matters filminde başrol üstlenmesi hatrı sayılır bir kitle elde etmesine yardımcı oldu. Lee Yoo-Mi 18 Temmuz 1994 tarihinde dünyaya gelmiştir.

Güney Kore, Jeonju’da dünyaya gelen aktristin aslen nereli olduğu hakkında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Squid Game’deki Ji Yeong rolüyle büyük bir kitle elde etmeyi başaran Lee Yoo-Mi’nin Güney Kore’de oturduğu bilinmektedir.

Instagram takipçi sayısı, Squid Game’de oynadıktan sonra 2 milyondan fazla sayıya ulaşması popülerliğini ne kadar arttırdığını gösteriyor. Hal böyle olunca Lee Yoo-Mi’nin fiziksel özellikleri de aratılmaya başlandı. Lee Yoo-Mi 1.67 boyundadır.

1.67 boyundaki Lee Yoo-Mi boyuna orantılı olarak 42 kilodur.

Varo Entertainment’ın ajansına bağlı olan Lee Yoo-Mi’nin eğitim hayatı hakkında herhangi bir bilgi yoktur.

Kahverengi gözleri ile filmlerin aranan isimlerinden birisi haline gelen ve oynadığı dizilerde kadroya adını altın harflerle yazdıran başarılı oyuncu Lee Yoo-Mi’nin telefon numarası Google platformu üzerinde bir hayli aratıldı. Bizde sizler için Lee Yoo-Mi’nin telefon numarasını araştırdık. Lakin internet üzerinde elle tutulur bir bilgi bulamadık.

Lee Yoo-Mi’nin ne kadar kazandığı hakkında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Lee Yoo-Mi’nin şuan sevgilisi olmadığı bilinmektedir.

Squid Game’in yanı sıra bir çok dizi ve filmlerde rol alan Lee Yoo-Mi, başarılı performansı sayesinde yönetmenleri peşinde koşturmayı başarıyor. Sizler için başarılı oyuncunun rol aldığı dizi ve filmleri derledik.

Squid Game dizisinin Ji-Yeong’u nam-ı diğer Lee Yoo-Mi’nin kullandığı sosyal medya hesaplarını sizler için derledik. Sadece Instagram hesabı kullanan Lee Yoo-Mi, başka herhangi bir hesap kullanmamaktadır.

Lee Yoo-Mi Instagram

Birçok dizi ve filmde yer almasına rağmen adını dünyaya Squid Game ile tanıtan Lee Yoo-Mi, dizide 240 numaralı oyuncu olarak Ji-Yeong karakterine hayat verdi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Squid Game dizisinin Seong Gi-hun’u (Lee Jung-jae) kimdir?

Squid Game dizisinin Seong Gi-hun’u (Lee Jung-jae) kimdir?

Squid Game dizisinin 101 numaralı oyuncusu Jang Deok-su (Heo Sung-Tae) kimdir?

Squid Game dizisinin 101 numaralı oyuncusu Jang Deok-su (Heo Sung-Tae) kimdir?