STB, 5. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

STB,  5. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Tek liste ile seçime giren başkan adayı Nida Kiraz, oy birliği ile yeni başkan olarak seçildi. PapillonHotels Satış ve Pazarlama Direktörü görevini yürüten Nida Kiraz, Birliğin kurucu üyesi olarak ülke genelinde genişlemeyi hedefleyen tüm projelere açık olduğunu belirtti.

Yeni dönemde futbolun yanı sıra golf, bisiklet, tenis, yüzme, kano ve aktif spor branşlarında önemli ilerlemeler kaydetmek istediklerini vurgulayan Kiraz, bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür etti.

Spor Turizmi Birliği,spor turizmini yaygınlaştırmak ve ülke genelinde sporun farklı dallarına olan ilgiyi artırmak için çalışıyor.Birlik, sporun turizm sektöründeki rolünü güçlendirmeyi ve ülkenin spor turizmi potansiyelini en üst düzeye çıkarmayı hedefliyor.

Yönetim Kurulu

Nida Kiraz (Papillon Hotels), Sezgin Özer (TimeService Global, Arif Gözoğlu (Vole Sport), Kenan Kurteş (Rival Tour), Süreyya Ertuğrul (Titanic Hotels), İlengiz Gürel (Corendon), Uğur Bıçakçı (Need Tour), Cihan Kalaycı (Calista Hotels), Murat Güner (Cool Tour)

Denetim Kurulu

Ahmet Akyurt (Emekli Hakem), Eşref Akın (Kaya Hotels), Yavuz Bakar (Bro Tours)

Yönetim Kurulu Yedek

Arda Dayıoğlu (Susesi Hotels), Bennur Çelebi (Side Crown Hotel), İdris Baki (Arena Sport), Ahmet Baba (Rixos Hotels), Erman Korkmaz (Scao Tour), Ceyhun Hocaoğlu (Nergo Tour), Aziz Refetoğlu (Sunex Tour), Tayfun Tunguz (Altıntar AŞ), Murat Çağlar Yılmaz (Allay Tour)

Denetim Kurulu Yedek

Hakan Özdemir (Susesi Hotels), Rauf Hacıyev (Alligator Tour), Seçil Hamarat (Equipe Travel)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
İYİ Parti’de 7. ayrılık

İYİ Parti’de 7. ayrılık

İnsan hayatı bu kadar ucuz mu?

İnsan hayatı bu kadar ucuz mu?