Survivor Hikmet Kimdir?

Survivor Hikmet Kimdir

Survivor Hikmet Kimdir? Hikmet Tuğsuz, 16 Kasım 1986’da Antalya’nın Akseki ilçesinde doğdu.  35 yaşındaki iddialı adayın medeni durumu bekar.  Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunu olan Tuğsuz, sporu ilkokul 4. sınıfta ödüllü ayakkabı yarışmasında yarışarak öğrendi.

Birçok müsabakada başarılar elde eden Tuğsuz, dekatlon branşına milli takım antrenörü Ertuğrul Oğulbulan tarafından yönlendirildi.  Yıllarca bu dalda başarısız oldu ve usta oldu.  Atletizmin bir branşında dereceleri olup, hentbol, ​​futbol, ​​triatlon ve voleybol branşlarında takımda forma giymiştir.  Üniversiteden mezun olduktan sonra hem antrenörlüğe hem de sportmenliğe devam etti.

Üniversiteden mezun olduktan sonra hem antrenörlüğe hem de sportmenliğe devam etti.  Halen Kırkpınar başpehlivanı Ali Gürbüz, Okan Acar, Ertuğrul Dağdeviren ve Bayram Arslantaş gibi birbirinden değerli sporcuları yetiştirmektedir.  Hikmet Tuğsuz kariyeri bu şekilde özetlenebilir.

Survivor Hikmet Tuğsuz boyu 1.97 metredir.

İlginizi Çekebilir : Muharrem Sarıkaya Kimdir?

Acun Ilıcalı’nın TV8 ekranlarında seyirciyle buluşan Survivor All Star’da Gönüllüler takımında mücadele etmiş olan güreş antrenörü Hikmet Tuğsuz’un görüntüleri ortaya çıkmıştır. Hikmet Tuğsuz Sedat Peker ilişkisi herkes tarafından oldukça merak edilmiştir.

Tuğsuz’un organize suç örgütü lideri olmakla suçlanan Sedat Peker ile fotoğrafları gündem oldu. Tuğsuz ile 2019 yılında tanışan ve sosyal medya hesabından paylaşım yapan Peker, şu ifadeleri kullandı:

“Üçüncü kez Kırkpınar Başpehlivanlığı’nı kazanan Ali Gürbüs kardeşim ile beraber Başpehlivanımızın antrenman hocalığını yapan kamuoyunda Survivor Hikmet Tuğsuz olarak bilinen kardeşim ayrıca da Elmalı Güreşleri’nin Güreş Ağası Muharrem Akkardeşim Antalya ilinde olduğumu öğrenince ziyaretime gelerek bana şeref verdiler onur verdiler.”

Müsabakalarda zaman zaman asabiliği dikkat çeken Hikmet Tuğsuz, 2016 yılında bir gece kulübüne düzenlenen silahlı saldırıda iki gün üst üste tutuklanmıştı.  Aralarında antrenör ve milli güreşçi Hikmet Tuğsuz’un da bulunduğu 4’ü tutuklu 8 sanık hakkında müebbet hapis istemiyle dava açıldı.

TV8 ekranlarında 21 Şubat 2022 günü büyük ilgiyle izlenen yarışma Survivor All Star’ın bölümüyle ilgili kafa karışıklığı yaşandı.  Nitelikli aday olan Yasin, Ada Konseyi sona erdikten sonra takım arkadaşı Hikmet’i devre dışı bıraktı.

Öfkesine hakim olamayan Yasin, kendisine iftira attığını düşündüğü Hikmet’e, “Potanın içindeyiz ve halk bize oy veriyor.  Ancak bir arkadaşım hala bana iftira atıyor ve beni kötü göstermeye çalışıyor.  Bunu ikinciye yapıyor.

Ada konseyinin çekimleri tamamlanıp Acun Ilıcalı stüdyodan çıkmak üzereyken beklenmedik bir kavga çıktı.  Hikmet’e karşı yürüyen Yasin, önce sözlü olarak bağırdı, ardından fiziki olarak saldırdı. Hatta yayın için görüntüleri yayınlayamıyoruz uyarısı verildi.

Survivor All Star 2022’nin sonuna yaklaşırken, katılımcıların sinirleri gerilmeye başladı.  22 Haziran akşamı yayınlanan bölümde Nagihan Karadere ile Hikmet Tuğsuz maçın sonunda adeta birbirine girdi.

 

Hikmet’in 4-0 kazandığı dokunulmazlık oyununun sonunda duyduğu sevinç Nagihan’ı adeta deliye çevirmişti.

Öfkesi uzun süre devam eden Nagihan, “Beni finalden etmeye çalışıyorsun. Ayağımı kaydırmaya çalışıyorsun. Ama bu saatten sonra seninle muhatap olanda hata. Yazıklar olsun sana.” diyerek suçlamasına devam etti.

Survivor All Star’da beklenenin üzerinde hız ve performans sergileyen Hikmet, ada hayatında boş durmamış, sık sık bir şeyleri gündeme getirmeye çalışmıştır.  Ancak ikili ilişkiler konusunda Hikmet’in raporu biraz zayıftı.  Yarışma başladığından beri savaşmadığı ve rekabete girmediği bir isim olmadığını söylemek doğru olur.  Öyle ya da böyle bu sezona yön veren beş isim verdiklerinde Hikmet kesinlikle o beş kişinin arasına yazılır.

Hikmet’in özel hayatı da büyük merak konusu oldu.  Özel hayatı mercek altına alınan Hikmet Tuğsuz hakkında en çok sorulan sorulardan bazıları bekar mı, evli mi ve sevgilisi kim?  Bekar olduğu bilinen Hikmet Tuğsuz sevgilisi olmamıştır.  Ancak Hikmet Tuğsuz, adını Survivor’ın eski yarışmacılarından Dimitra Vamvakousi ile anılmıştır.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Liseliler, 'Cumhuriyet Sergisi' açtı

Liseliler, ‘Cumhuriyet Sergisi’ açtı

Üniversite'de 'Yüz Yıllık Çınar Cumhuriyet' paneli

Üniversite’de ‘Yüz Yıllık Çınar Cumhuriyet’ paneli