”Tehdit edildim”

''Tehdit edildim''

 İYİ Parti Antalya Milletvekili seçildikten sonra CHP’ye geçen Aykut Kaya, yazılı açıklama yaptı. İYİ Parti’nin kuruluşunda aktif rol alan Antalya İl Teşkilatı’nın tanınmış simalarından Yolyemez lakaplı Sami Özsoy, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla Milletvekili Kaya’dan alacağı olduğunu iddia etti. 

Paylaşımında ‘evime gelip benden 78 bin dolar istedin’ diyen Sami Özsoy, ‘borcunu öde’ çağrısı yaptı. Kaya ise, Sami Özsoy’un kendisini tehdit ettiğini belirterek yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili Hemşehrilerim ve Kamuoyunun Dikkatine,
 
Birilerinin maşası haline gelmiş, kendini bilmez iftiracı bir kişinin, kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden, birileriyle organize hareket ederek şahsımı hedef gösterdiği, gerçekle alakası olmayan, itibarımı karalamak adına atılmış olan iddia bütünüyle hayal gücünün ötesinde olup çamur at izi kalsın mantığıyla yapılmıştır. Bu iddianın şahsımı tanıyanlar ve kamuoyu vicdanında karşılık bulması imkansızdır. Ayrıca bu şahıs 5 Haziran 2024 tarihinde parti değişikliğim sonrasında da tehdit mesajı yayınlamış olup bu mesajla ilgili de kendisi hakkında yasal yollara başvurmuş durumdayım.

Bu şahsın yaptığı iftiradan ibaret sosyal medya paylaşımının altına üçüncü kişiler tarafından yapılan haksız ve hukuka aykırı yorumlar sebebiyle de yasal yollara başvurduğumu ve başvuracağımı sizlerle paylaşıyorum.
 Binbir emek ve alın teriyle, bize inanıp güvenen insanların destekleri ve teveccühleri ile yürüttüğüm siyasi mücadeleme ve şahsıma karşı yönelen hayali ve uydurma senaryoları görmezden gelip, organize şekilde düşmanca atılan alçakça iftiraya asla seyirci kalamam.
Bu şahısla ilgili gerçekle ilgisi olmayan, hayali, yalan dolu iftira ve tehdit mesajıyla ilgili hukuki süreç başlatılmış, iftiracı ve kendini bilmez şahıs hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur. 

Türk yargısının bu iftiracı şahıs hakkında gerekeni yapacağına, adaletin tecelli edeceğine, tarafıma bu iftira ve yalanları atan kendini bilmez kişi hakkında gerekli cezai müeyyidelerin uygulanacağına inancım tamdır.
Birilerinin maşası olan, bu iftiracı kendini bilmez ile ilgili sürecin takipçisi olacağımı kamuoyu ile paylaşmak isterim.
 Saygılarımla…”

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
TURİZMDE 'ENFLASYON MUHASEBESİ' ENDİŞESİ

TURİZMDE ‘ENFLASYON MUHASEBESİ’ ENDİŞESİ

Koku yayılan evden 4 kamyon çöp çıktı

Koku yayılan evden 4 kamyon çöp çıktı