TOLGA CÖMERTOĞLU DİKKAT ÇEKTİ!

TOLGA CÖMERTOĞLU DİKKAT ÇEKTİ!

Konuyla ilgili olarak sosyal medya platformu X’ten bir açıklama yapan Tolga Cömertoğlu ağır bir kaza yaşanmadan önlem alınması gerektiğini dile getirdi. Cömertoğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Kıymetli Antalyalılar! Yaklaşık 1 aydır, gazeteci dostlar dahil, uçaklarının geç kalkıp indiğinden şikayet ediyor. Devlet sırrıymış gibi, DHMİ çalışanlarının açık açık bekledikleri zam ve şartları alamadıklarını deklare ederek hava trafiğini yüzde elli yavaşlattıklarını söylemelerini kimse konuşmak istemiyor mu? Emek, ekmek hakkı aramayı ben asla suçlamam haklılarsa hak verilsin.

Ama Türkiye’nin en çok döviz girdisi sağlayan, ülkede milyonlara ekmek kapısı olan Antalya turizminin nasıl etkilendiğini bir kenara bıraktım, saatte 90 iniş-kalkış kapasitesi olan bir havalimanına saatte sadece 38 iniş-kalkış yaptırmak, uçakları havada dolaştırmak uçak yakıt gider ve karbon izini arttırdığı gibi, Allah korusun, muazzam üzüntü ve ülkemizin itibarını ağır zedeleyecek bir kazaya da sebep olabilir.

Bu vebal altında kalmamak ve bu dehşet kaosu düzeltmek için acil tüm yetkilileri ve STK’ları göreve çağırıyorum. Bazı şeyleri ilk konuşmak bana düşüyorsa ben yine üzerime düşeni yapıp herkesi bilgilendiriyorum….”

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
'UNESCO DÜNYA MİRASI ANKARA GEZİLERİ' BAŞLADI

‘UNESCO DÜNYA MİRASI ANKARA GEZİLERİ’ BAŞLADI

CHP Muratpaşa'yı Bildirici kazandı

CHP Muratpaşa’yı Bildirici kazandı