Türkiye Kocagöz’ü bekliyor

Türkiye Kocagöz'ü bekliyor

Türkiye, Antalya ve Kepez Mesut Kocagöz’ü bekliyor. Görevde olmadığı halde teleferik kazası bahane edilerek hukuksuz ve siyasi bir kararla tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün 11 Haziran Salı günü (yarın) yapılacak ilk duruşmada tahliye edilmesi bekleniyor. Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz ile birlikte tutuklu 5 kişinin hakim karşısına çıkacağı duruşma Antalya 6. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek.

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, kendisini cezaevinde ziyaret eden Gazeteci Ali Buldu’ya, duruşmaya suçlu olarak değil, adli bir hata olarak çıkacağını söylemişti. Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz ve tutuklu 4 kişinin ilk kez hakim karşısına çıkacağı 11 Haziran Salı günü (yarın) Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret edecek. Kamuoyunda en çok konuşulan olayların başında gelen yarın ki tarihi duruşmanın sonucu merakla bekleniyor.

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün görevde olmadığı halde tutuklanmasının haksız ve hukuksuz olduğuna inanan vatandaşlar, Kocagöz’ün yarın ilk duruşmada serbest bırakılacağını düşünüyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Konyaaltı'nda eski günlere yolculuk

Konyaaltı’nda eski günlere yolculuk

Muratpaşa 'dur' dedi

Muratpaşa ‘dur’ dedi