TÜRKİYE, SAĞLIK TURİZMİ İÇİN MOSKOVA TURİZM FUARI’NDA

TÜRKİYE, SAĞLIK TURİZMİ İÇİN MOSKOVA TURİZM FUARI'NDA

Türkiye, dünya sağlık turizminde çıtayı her sene yükseltmek için çalışmalarına devam ediyor. Sağlık kuruluşları ve turizmciler, sağlık turizminden daha fazla pay alabilmek için yurt dışındaki fuar ve etkinlikleri yakından takip ediyor. Bu fuarlardan biri olan Rusya Federasyonu’nun başkenti Moskova’da organize edilen Uluslararası Sağlık Turizmi Fuarı kapılarını açtı.

Fuarın açılışı Cihat Alagöz (Chairman of the Organising Committee & ALZ Group), Prof. Dr. Duygu Özel Demıralp (President of Global Health Platform), Erol Türk (Board Member of TÜRSAB Turkish Travel Agencies Association), Ildar Khairullin (Chief Physician of the Pirogov City Clinical Hospital Moscow), Özgür Öztan (President of TOBB International Health Tourism Council), Vladimir Platonov (President of Moscow Chamber of Commerce & Industry), Alperen Kaçar (Deputy General Manager at the Ministry of Trade of The Republic of Türkiye), Sergey Cheremin (Minister of the Moscow City Government) ve Tanju Bilgiç’in (Ambassador of the Republic of Türkiye in Moscow) katıldığı tören ile gerçekleşti. 

Sabah itibari ile ziyaretçilerini ağırlamaya başlayan fuara katılan sağlık kuruluşları ve turizmciler, işbirliği yapmak için görüşmelerine başladı. Türkiye’den de çok sayıda sağlık kuruluşunun katılım gösterdiği fuara turizmcilerimiz de büyük ilgi gösteriyor. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
LATİN AMERİKA HAVALİMANLARINI ANTALYA'DA AĞIRLADI

LATİN AMERİKA HAVALİMANLARINI ANTALYA’DA AĞIRLADI

Antalya'da zeytin rekoltesi yüzde 30 arttı

Antalya’da zeytin rekoltesi yüzde 30 arttı