TÜRKİYE’DE İLK BÜYÜK ADIMINI ATTI

TÜRKİYE'DE İLK BÜYÜK ADIMINI ATTI

Otel geliştirme, franchise ve yönetim konularında önde gelen Türk şirketlerinden olan, ve Türkiye’yi yurt dışında başarı ile temsil eden Continent Worldwide Hotels ile gerçekleştirilen stratejik ortaklık sayesinde, CTG Hotels & Resorts, Türkiye’deki varlığını genişletmeye hazırlanıyor.

Bu iş birliği kapsamında, CTG Hotels & Resorts, Türkiye’deki ilk otel yatırımlarını Kapadokya’da gerçekleştirdi. Bu yeni anlaşma ile ‘çift markalama’ ile, Continent Hotel Kapadokus Thermal Oteli, aynı zamanda Metropark Cappadoccia markasıyla Çin ve Asya pazarlarına tanıtılacak. Bu strateji, CTG Hotels & Resorts’un küresel genişleme planlarının bir parçası olarak, Türkiye’nin hızla büyüyen turizm sektöründe önemli bir yer edinmesini hedefliyor.

CTG Hotels & Resorts’un Türkiye pazarına girişi, sadece bir otel açılışının ötesinde, iki güçlü otelcilik markasının, Continent Worldwide Hotels ve CTG Hotels & Resorts’un, küresel arenada birlikte hareket etmesini simgeliyor. İmza töreni için Türkiye’ye gelen CTG Hotels yetkilisi James Kim, Türkiye’deki bu yeni yatırımlarının, ülkenin turizm potansiyelini artırarak, Çinli turistler için Türkiye’yi daha cazip bir destinasyon haline getireceğine inancının tam olduğunu dile getirdi.

Bu ortaklık, CTG Hotels & Resorts’un Orta Doğu ve Kuzey Afrika (MENA) bölgelerindeki varlığını genişletme hedefi doğrultusunda atılmış önemli bir adım olarak görülüyor. Türkiye’deki otel yatırımlarını artırmayı planlayan CTG Hotels & Resorts, Continent Worldwide ile birlikte, Türkiye’deki turizm sektöründe güçlü bir oyuncu olmayı hedefliyor ve Manisa, İzmir, Ankara, İstanbul ve Antalya gibi şehirlerde de büyüme planı çerçevesinde büyümeyi ve yeni tesisler açmayı hedefliyor.

CTG Hotels & Resorts’un bu yeni girişimi, Çinli turistlerin Türkiye’ye olan ilgisini artırırken, aynı zamanda Türkiye’deki otelcilik sektörüne de yeni bir soluk getirecek. İki şirketin güçlerini birleştirmesi, hem yerel hem de uluslararası turizm sektöründe şimdiden dikkat çekmekte…

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Antalya'nın gururları

Antalya’nın gururları

Kumluca’da kaza motosiklet sürücüsü yaralandı