TÜRKİYE’NİN EN İYİ OTELLERİNDEN BİRİSİ SEÇİLDİ

TÜRKİYE'NİN EN İYİ OTELLERİNDEN BİRİSİ SEÇİLDİ

İstanbul’un büyüleyici tarihi yarımadasında konumlanan Four Seasons Hotel Sultanahmet, 2024 yılı Condé Nast Traveler Okuyucu Ödüllerinde büyük bir başarıya imza attı. Otel, derginin UK edisyonunda Türkiye’nin, ABD edisyonunda ise dünyanın en iyi otelleri listesinde üst sıralarda yer alarak uluslararası alanda adından söz ettirmeyi başardı. Bu prestijli ödül, dünya genelinde milyonlarca okuyucunun oylarıyla belirleniyor ve otellerin hizmet kalitesi, konforu ve misafir deneyimlerine dayalı değerlendirmeler sonucunda veriliyor.

Four Seasons Hotel Sultanahmet Otel Müdürü Serap Akkuş bu başarıyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Four Seasons Hotel Sultanahmet olarak Condé Nast Traveler tarafından böylesine prestijli bir ödüle layık görülmekten büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Türk otelciliğinin asırlardır süregelen misafirperverlik anlayışını modern lüksle buluşturmak, bu toprakların ruhunu yansıtan bir konaklama deneyimi sunmamızı sağlıyor. Ekibimizin sunduğu mükemmel hizmetin ve otelimizin tarihi atmosferinin böylesine değerli bir platformda takdir edilmesi, Türk misafirperverliğinin evrensel bir dilde yankı bulduğunu gösteriyor. Tarihi yarımadanın kalbindeki konumumuzla hem İstanbul’un kültürel mirasını hem de sıcak, samimi Türk misafirperverliğini misafirlerimize yaşatmaya devam edeceğiz. Bu ödül, ekip ruhumuzun ve misafirlerimize olan bağlılığımızın en güzel yansımasıdır.”

Daha önce Travel + Leisure tarafından “Dünyanın En İyi Oteli” ve “Avrupa’nın En İyi Şehir Oteli” unvanına layık görülen otel, bu yeni ödülle birlikte uluslararası düzeydeki başarısının sürekliliğini de sergiliyor. Ayasofya, Topkapı Sarayı ve Sultanahmet Camii gibi İstanbul’un eşsiz yapılarına bakan manzarasıyla Four Seasons Hotel Sultanahmet, simge haline gelen binası ve üstün hizmet kalitesi ile misafirlerine özel bir konaklama deneyimi yaşatıyor. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
İranın İsraile saldırısı nedeniyle uçaklar Antalyaya indi

İran’ın İsrail’e saldırısı nedeniyle uçaklar Antalya’ya indi

KEMER BÖLGE OKULLARI TENİSLE TANIŞACAK

KEMER BÖLGE OKULLARI TENİSLE TANIŞACAK