TÜRSAB’DAN RAMAZAN BEREKETİ: KORUGÖL’DE ÖZEL İFTAR BULUŞMASI

TÜRSAB'DAN RAMAZAN BEREKETİ: KORUGÖL'DE ÖZEL İFTAR BULUŞMASI

TÜRSAB Batı Karadeniz BTK Başkanı Ercan Güner’in ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına, sektörün önde gelen isimleri katıldı. TÜRSAB Başkan Yardımcısı Hasan Eker, Doğu Marmara BTK Başkanı Aytekin Şahinbaş, TURSAV Genel Müdürü Çetin Gürcün, BTK Yönetim Kurulu Üyeleri ve bölgede faaliyet gösteren çok sayıda seyahat acentası temsilcisi, bu özel buluşmada yer aldı.

Doğa ile iç içe bir atmosferde gerçekleşen iftar programı, sektör temsilcilerine Ramazan ayının manevi atmosferini yaşatırken, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirme fırsatı sundu. İftarın ardından, katılımcılar göl çevresinde keyifli bir yürüyüş yaparak, hem doğanın tadını çıkardı hem de Korugöl Tabiat Parkı’nda yapılacak yeni düzenlemeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

TÜRSAB Batı Karadeniz BTK Başkanı Ercan Güner, iftar sonrası yaptığı konuşmasında Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu yansıtan bu özel iftar programında sektör temsilcileriyle bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Güner, Korugöl Tabiat Parkı’nın yenilenen yüzüyle bölge turizmine önemli katkılar sağlayacağını vurgulayarak, parkta yapılacak yeni düzenlemelerle ilgili görüş alışverişinde bulunulduğunu belirtti.

Bu özel iftar programı, TÜRSAB’ın sektör temsilcileri arasındaki işbirliğini güçlendirme ve bölge turizmine katkı sağlama hedeflerine yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
TÜRKİYE’DE GÜNEŞİN EN SON BATTIĞI NOKTADA ULTRA TRAİL HEYECANI

TÜRKİYE’DE GÜNEŞİN EN SON BATTIĞI NOKTADA ULTRA TRAİL HEYECANI