TUYED BAŞKANI HALUK ÖZSEVİM TRT’DE GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

TUYED BAŞKANI HALUK ÖZSEVİM TRT'DE GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

Özsevim, konuşmasında turizm yazarlarının ve gazetecilerinin sektör üzerindeki etkisinin altını çizerek, “TUYED olarak amacımız, turizm sektöründeki gelişmeleri en doğru ve tarafsız şekilde kamuoyuna aktarmaktır. Bu bağlamda, hem turizm çalışanları hem de sektör için bilgilendirici bir kaynak oluşturmayı hedefliyoruz” dedi.

Yayında ayrıca, turizm gündemi, sürdürülebilir turizm politikaları ve dijitalleşmenin sektöre etkisi gibi konulara da değinen Özsevim, “Türkiye turizmi, sahip olduğu doğal ve kültürel zenginlikler sayesinde her yıl milyonlarca turisti ağırlamaktadır. Ancak, bu başarıyı sürdürülebilir kılmak için dijitalleşmeye, çevreye duyarlı turizm uygulamalarına ve kaliteli hizmet anlayışına daha fazla önem vermemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

TUYED Üyesi Emre Altınışık’ın hazırladığı programda son olarak, TUYED’in ulusal ve uluslararası işbirliklerini artırmaya yönelik projeler yürüttüğünü de belirten Özsevim, yeni projeler ile sektöre katkı sunmaya devam edeceklerini söyledi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
ORTA DOĞU'DAKİ VARLIĞINI 58 İŞLETME VE 30 YENİ PROJE İLE GÜÇLENDİRİYOR

ORTA DOĞU’DAKİ VARLIĞINI 58 İŞLETME VE 30 YENİ PROJE İLE GÜÇLENDİRİYOR

Karaalioğlu Parkında Yeşilçam Festivali düzenlenecek

Karaalioğlu Parkı’nda Yeşilçam Festivali düzenlenecek