Uğur Uzunel Kimdir?

Uğur Uzunel Kimdir?

Uğur Uzunel adını Masumlar Apartmanı ile pek çok kişiye duyurmayı başarmış başarılı oyunculardan biridir. 1988 doğumlu olan oyun TRT 1 ekranlarında canlandırdığı Esat karakteri ile pek çok izleyicinin sevgisini ve beğenisini kazanmıştır. İzleyicinin dikkatini çeken oyuncu hakkında da Uğur Uzunel kimdir? Uğur Uzunel kaç yaşında? Sevgilisi var mı? Gibi pek çok konu araştırılmaktadır. Bizde siz değerli okurlarımız için bu sorulara yazımızda cevap verdik. 

Başarılı oyuncu 12 Kasım 1988 yılında İzmir’in Kadifekale ilçesinde dünyaya geldi ve hayatını İstanbul’da sürdürüyor. Çocukluğundan beri oyunculuğa merakı olan Uğur Uzunel, ilkokuldan beri tiyatro oyunları içinde yer almakta ve uzun yıllar Bornova’da Bilimsel Tiyatro Atölyesinde sahne almıştır. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Bölümü’nden mezun olan Uğur Uzunel, mezun olduktan sonra Bornova Şehir Tiyatrosu’nda sahne almaya başladı.  

2006 yılında ilk kez uzun metrajlı film deneyimi olan başarılı bir kişi, “Kumda Kale” adlı filmde yardımcı rol olarak görev almıştır. Uğur Uzunel, ilk televizyon deneyimi olan 2012 Ağır Roman Yeni Dünya dizisinde Kürt Mehmet rolünü oynadı.2016-2018 yılları arasında Aşk ve Mavi dizisine hayat verdiği İsmet Göreçki karakteri ile Türk TV izleyicisinin yavaş yavaş dikkatini çekmeye başarmıştır. 

Uğur Uzunel, 2019-2020 yılları arasında Afilli Aşk dizisinde ve 2022 yılında Anka ve Aşıklar Bayramı filminde rol almıştır. 2020’den beri TRT 1 ekranlarında yayınlanmış olan gerçek bir hikayeden uyarlanan Masum Apartmanı yapımında Gülben karakterinin tek sevgilisi Esat rolüne hayat vermiştir. Başarılı oyuncu Uğur Uzunel’in sevgilisi var mı sorusu çok merak ediliyor. Başarılı oyuncu Uğur Uzunel, Akrep dizisinde Ayşem karakterine hayat veren Beril Pozam ile aşk yaşıyor. İkilinin dizi arkadaşlığı aşka dönüşmüştür. 

1988 doğumlu olan Uğur Uzunel 2022 yılı irtibariyle 34 yaşındadır. 

İzmir doğumlu olan Uğur Uzunel’in memleketi İzmir Kadıfekale’dir. 

12 Kasım’da dünyaya gelen başarılı oyuncu Akrep burcudur. 

Oyunculuğu ve yakışıklılığı ile merak edilen oyuncu 1.81 boyunda 70 kilodur. 

Masumlar Apartmanı dizisinde rol arkadaşı Merve Dizdar ile oldukça yakıştırılan ve Gülben karakterine olan aşkını çok güzel yansıtan başarılı oyuncunun gerçekte sevgilisi olup olmadığı en merak edilen konulardan biridir. Başarılı oyuncu Akrep dizisinde rol alan Beril Pozam ile aşk yaşamaktadır. 

Beril Pozam kimdir? Diye merak ediyorsanız buraya tıklayarak güzel oyuncu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. 

Uğur Uzunel, 2006 yılından bu yana oyunculuk mesleğini icra etmektedir. 

Televizyon 

 
Film 

İnternet 

 Tiyatro 

Lider Marka Ödülleri (2021) – En İyi Çıkış Yapan Erkek Oyuncu – Masumlar Apartmanı (KAZANDI) 

Uğur Uzunel Instagram hesabında 237 K takipçiye ve 230 gönderiye sahiptir. Oyuncunun hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Sinem Temiz Kimdir?

Sinem Temiz Kimdir?

Murat Aksoy Kimdir?