Vali Şahin’den Gaziler Günü mesajı

Vali Şahinden Gaziler Günü mesajı

ANTALYA, (DHA) – ANTALYA Valisi Hulusi Şahin, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Şahin’in mesajında şu ifadeler yer aldı:

“Gazi meclisimiz tarafından Cumhuriyetimizin kurucusu ve kurtuluş mücadelemizin Başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Gazi’ ünvanı verilişinin yıl dönümü ve 19 Eylül Gaziler Günü kutlu olsun.

Gazilik bir şeref unvanıdır. Şanlı tarihimiz boyunca yurdunu ve milletini canı gibi koruyan gazilerimizin, Semerkant’tan Trablus’a, Kırım’dan Saray Bosna’ya, Malazgirt’ten Sakarya’ya sayısız mücadele neticesinde elde ettiği ve her zaman gururla taşıdığı bir şeref madalyasıdır.

Bu yüzden gazilerimiz, hepimizin baş tacıdır; aziz milletimizin ikbal ve istikbal mücadelesinde kazandıkları şeref madalyalarını gururla taşımaktadır. Millet olarak biz de kahraman gazilerimizi yüksek bir saygı ve hürmetle baş tacı etmekten şeref duyuyoruz. Onların aziz hatıralarını sadece yıl dönümünde değil, ilelebet yaşatmayı ve gelecek nesillere aktarmayı en büyük görevimiz biliyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş tüm gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize saygı ve şükranlarımı sunuyorum.”

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Akseki ve İbradı'da pekmez kazanları kaynamaya başladı

Akseki ve İbradı’da pekmez kazanları kaynamaya başladı

Ali Sabancının tekne kazası sonrası ilk sorusu herkes hayatta mı olmuş

Ali Sabancı’nın tekne kazası sonrası ilk sorusu ‘herkes hayatta mı’ olmuş