VEBONİ, GÜÇLÜ EKOSİSTEM VE YENİLİKÇİ TEKNOLOJİYİ BİRLEŞTİRDİ

VEBONİ, GÜÇLÜ EKOSİSTEM VE YENİLİKÇİ TEKNOLOJİYİ BİRLEŞTİRDİ

Sektörde 30 yıllık deneyime sahip Kod Yazılım A.Ş. bünyesinde yer alan Sednacloud ve AsyaSoft markalarının ortak ürünü Veboni, 27 Eylül Cuma günü saat 15.00’te Cosmos Theatre’da yapılan görkemli bir lansman ile tanıtıldı. Basın ve tanıtım organizasyonunu GM Turizm ve Yönetim Dergisi’nin üstlendiği lansmana, Turizm sektörünün önde gelen isimleri yoğun ilgi gösterdi. Veboni markası tüm katılımcılardan tam not aldı.

Şirket ortakları Ahmet Erdal, Cemalettin Tapan ve İlyas Türkkan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen lansmanda, Veboni’nin turizm sektörü başta olmak üzere birçok iş kolunda büyük fark yaratacak çözümleri tanıtıldı. Yapılan konuşmalarda Veboni’nin sektöre kazandıracağı yeniliklere dikkat çekildi. 

“TURİZM TEKNOLOJİLERİNİ BAŞTAN AŞAĞI YENİDEN TASARLIYORUZ”

Lansmanın açılış konuşmasını ve sunumunu gerçekleştiren Yönetim Danışmanı Çağrı Bekmezoğlu, konuşmasına teknolojinin gelişim hızı ve yayılım alanıyla ilgili çarpıcı bir sunum yaparak başladı. Teknolojik gelişmelerin yanı sıra rakamsal büyüme oranlarına değinerek, işletmelerin %77’sinin yapay zeka ve makine öğrenimi teknolojilerini iş süreçlerine entegre etmeyi planladığını paylaştı.

Bekmezoğlu, konuşmasının devamında Veboni’nin vizyonu ve misyonuna vurgu yaparak şu sözleri dile getirdi:

“Biz, yürüyenlerin koşanlara borcu var mottosuyla hareket ediyoruz; hızlı sonuçlar üretiriz ama acele etmeyiz. Çünkü biz yeniliği kodluyoruz. Turizm teknolojilerini baştan aşağı yeniden tasarlıyoruz. Saliseler içinde değişen dünyaya hızla adapte oluyoruz. Yapay zekâ bizim iyi bir arkadaşımız, ama insan vazgeçilmezimiz. Amacımız rekabet etmek değil, iş birliği içinde büyümek. Teknoloji işimiz, insan ise değerimizdir… Veboni’nin hem kanatları var hem ayakları yere sağlam basıyor. Kanatları var; çünkü gökyüzünün limiti yok. Ayakları yere sağlam basıyor; çünkü bir rotası var, vizyonu var, yetenekleri ve uzmanlıkları ile göz kamaştırıyor. Güle güle eski, elveda sana! Hoş geldin yeni, Hoş geldin en güncel halinle Veboni” ifadelerini kullandı. 

“VEBONİ GİBİ DİJİTALLEŞMİŞ ERP’LERE İHTİYACIMIZ VAR”

Çağrı Bekmezoğlu’nun ardından sahneye çıkan Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Derneği Başkanı ve Antalya Teknokent Genel Müdürü Dr. İbrahim Yavuz, yaptığı konuşmada Türkiye’deki turizm işletmelerinin %90’ının teknolojik ihtiyacını Teknokent’te yer alan firmaların karşıladığını belirterek Veboni’nin de bunlardan birisi olduğuna dikkat çekti. 

Veboni’nin yalnızca yerli pazara değil dünya pazarına da hizmet vereceğine değinen Dr. İbrahim Yavuz, “2019’da ITB Berlin Fuarı’na katıldığımızda içeride çok iyi olduğumuzu ama ihracat yapar durumda olmadığımızı gördük. Firmalarımız, ithalatı engellemek için ihraç yaptıklarını söylediler. Bence bu asla yeterli değil. Daha iyisini yapmak için kurumsal, dijitalleşmiş ERP’lere ihtiyacımız var. Bunlardan bir tanesi de bugün şu an sizlere tanıtılan Veboni’dir” dedi. 

Konuşmasının devamında Antalya’nın teknoloji alanındaki önemine dikkat çeken Teknokent Genel Müdürü Dr. İbrahim Yavuz, “Bugün Türkiye ve Antalya teknoloji geliştirme ekosisteminin en kıymetli şirketlerinden birisi olan Kod Yazılım, AsyaSoft ile birleşti ve ERP Veboni’yi ortaya çıkardı, şirketimizin yeni ürünlerinin de hayırlı olmasını diliyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

GÜÇLÜ EKOSİSTEM, YENİLİKÇİ TEKNOLOJİ İLE BİRLEŞTİ

Açılış konuşmalarının ardından sahneye çıkan Proje Müdürü Elvan Yağmur, Veboni’yi tanıtan etkileyici bir sunum yaptı. Sunumda Veboni’nin öne çıkan özellikleri ve sektörün ihtiyaçlarına ürettiği yeni çözümlere değindi.

“GLOBAL BİR MARKA OLMA HEDEFİYLE YOLA ÇIKTIK”

Hemen sonrasında sahneye çıkan Veboni ortaklarından Ahmet Erdal, “Hayatta kalmak demek, değişime ayak uydurabilmektir. Biz de bu inançla, değişim ve dönüşüm yolculuğuna çıktık” diyerek başladığı konuşmasında markanın doğuş sürecine ve Veboni’yi Veboni yapan unsurlara değindi. 

“Veboni ERP’nin doğuş hikayesi, Asya ve Sedna markalarının yıllardır süren centilmen rekabetinin ardından İlyas Bey ile güç birliği yaparak Kod Yazılım çatısı altında birleşmemizle başladı. Global bir marka olma hedefiyle, her iki markanın bilgi birikimlerini birleştirerek Veboni ERP’yi ortaya çıkardık. Yazılım sektöründe böyle birleşmeler pek görülmez, bu nedenle bir ilki gerçekleştirdik ve turizm teknolojilerini yeniden tasarlıyoruz.” 

“TURİZMDE BİR İLKİ BAŞARDIK”

Ahmet Erdal, konuşmasının devamında Veboni’nin turizmde teknolojilerine getirdiği yeniliklere de değindi.

“Pandemi sürecinde dijitalleşmenin hızlanmasıyla birlikte uzaktan çalışma, mobilite ve platform bağımsız iş yapma şekilleri hayatımıza girdi. Biz de bu dönüşüm doğrultusunda, turizm sektörü için 40’tan fazla modüle sahip, maliyet avantajı sağlayan ve platform bağımsız çalışan Veboni ERP’yi geliştirdik. SAP ve IFS gibi ERP sistemleri birçok sektörde yaygınken, turizmde bir ilki başardık.”

Son olarak yakın dönemde Mısır ofislerini açtıklarını ve Veboni’nin artık yurtdışında da kullanılmaya başlandığını dile getiren Erdal, “Ayrıca bu global yolculukta önümüzdeki günlerde, heyecan verici farklı haberlerimiz de olacak” dedi.

LANSMANA BÜYÜK İLGİ 

Veboni ERP, lansmanda 1000’in üzerinde turizm profesyonelini ağırladı. Sektörünün farklı alanlarından gelen turizm profesyonelleri, Veboni’nin sunduğu çözüm odaklı yaklaşımlar ve teknolojik yenilikleri heyecanla karşıladı. Turizm dünyasının yanı sıra basınının da ilgiyle takip ettiği lansman, turizm teknolojilerini yeniden tasarlayacak olan Veboni’nin sektöre güçlü bir şekilde tanıtılmasını sağladı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
GRAND CEVAHİR HOTEL VE KONGRE MERKEZİNDE GÖREV DEĞİŞİMİ

GRAND CEVAHİR HOTEL VE KONGRE MERKEZİNDE GÖREV DEĞİŞİMİ