‘YENİ ÇAĞ, TURİZMDE YENİLENME ÇAĞIMIZ OLACAK!’

'YENİ ÇAĞ, TURİZMDE YENİLENME ÇAĞIMIZ OLACAK!'

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kaşif Kavaloğlu bültene yaptığı açıklamarında şu görüşleri dile getirdi:

“2024 yılını geride bırakırken Cumhuriyetimizle bir çağı, birliğimizle ise 40 yılı geride bırakıyoruz. Bizlere emanet edilen bu kadim coğrafya, dünya tarihini yeniden yazdıran buluntularıyla, deniziyle, yeşiliyle bir turizm eseri yaratmamıza vesile oldu.Her yıl farklı formlarda önümüze çıkan krizler, kesintilere yol açsa da elimizde çok güçlü ürünler, yenilikçi turizm tesisleri barındırıyoruz. Mevsimsellik ve doluluklar bu yılda işletmelerimizi zorlayan konular oldu. Tüm aylara yayılan turizm hareketleri en büyük isteğimiz ve bu yönde yapılan sağlık, spor yatırımları, yeni etkinliklerle kış aylarında da turizm hareketlerini sürdürüyoruz.

TGA bu yönde önemli çalışmalar gerçekleştirerek, hem dijital hem de fiziki yoğun bir şekilde tanıtım faaliyetlerini yürütüyor. Bizler de işletmeler olarak tanıtım ve pazarlama faaliyetlerimizde 4 mevsim turizmi vurguluyoruz. Mevsimselliğin dengeli bir trafiğe ulaşmasına yönelik, kış operasyonlarını destekleyecek yan ürünler geliştirmemiz büyük önem arz ediyor. Geçen sayımızda da ele aldığımız wellness turizmi gibi, işletmelerimizi farklı ürün ve konseptler ile güçlendirerek kış dönemini daha cazip hale getirmeliyiz.

Talepler yeni deneyimler, farklı ürünlere yöneliyor. Yeni çağ, turizmde de yenilenme çağımız olacak. Vizyonumuzda bu çağa ayak uyduracak nitelikte.30 Ağustos Zafer Bayramımızın da ışığında hep birlikte, daha ileriye..”

Ağustos Bülten 2024-252

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
AVRUPA’DA İSTANBUL İLK SIRADA!

AVRUPA’DA İSTANBUL İLK SIRADA!

Serik'te coşkulu kutlama

Serik’te coşkulu kutlama