YTL Osman Kimdir? 

YTL Osman kimdir?

TikTok’da çektiği videolar ile adından söz ettiren YTL Osman kimdir? Özellikle Ukrayna- Rusya savaşına ilişkin yaptığı açıklama ile gözleri üzerine çeviren YTL Osman nasıl ünlü oldu? YTL Osman ne kadar kazanıyor? Gibi pek çok sorunun cevabı merak ediliyor. YTL Osman kimdir? Yazımızı okuyarak sosyal medya fenomeni hakkında bilgi edinebilirsiniz.  

YTL Osman hakkında merak edilen pek çok konu vardır. Şanlıurfa’da doğan ve gerçek adı Osman Yavuz olan YTL Osman’ın yaşı bilinmemektedir. TikTok, Instagram, YouTube gibi çeşitli sosyal medya platformlarında çektiği arabesk içerikli videolarla tanınan YTL Osman THY uçakları içerisinde çektiği videolarla biliniyor. 

İlginizi Çekebilir: Urfi Çetinkaya Kimdir?

Gösterişli yaşamını anlık olarak takipçileriyle paylaşan YTL Osman nasıl zengin oldu? Sorusu fenomen isim hakkında en çok merak edilen konulardan biri. Kendisinin Gökay Nakliyat Ltd. Şti. Adlı bir şirkette çalıştığı iddia edilirken, YTL Osman TikTok ve Instagram’da paylaştığı videolar ile ünlü olmuş ve yüksek meblağlarda kazanç elde etmektedir. YTL Osman ne kadar kazanıyor? Sorusuna ise net bir cevap vermek mümkün değildir. Çünkü kendisi sosyal medya üzerinden elde ettiği kazancını paylaşmamaktadır. 

YTL Osman Ukrayna- Rusya savaşı esnasında paylaştığı video ile pek çok kişinin dikkatini çekmiştir. TikTok hesabı üzerinden Ukrayna’nın başkenti Kiev’de olduğunu gösteren YTL Osman çektiği videoda; “100 bin Euro artı KDV istiyorum! Ukrayna’dayım. Bütün televizyon CEO’larına sesleniyorum. Şu an da savaş bölgesindeyim. 5 dakika facetime’ı şunu bunu tam tamına 100 bin Euro ve KDV! Bilginiz olsun” açıklamalarında bulunarak tepkilere neden olmuştur. Savaş gibi pek çok kişinin öldüğü bir olaydan prim kasmaya çalıştığı iddia edilerek pek çok olumsuz yorum almıştır. 

YTL Osman aldığı tepkilere rağmen sosyal medya da pek çok takipçiye sahiptir. YTL Osman TikTok hesabında 1.1 Milyon takipçiye sahip. Kendisinin TikTok hesabına buradan erişim sağlayabilirsiniz. 

Instagram’da ise 1.4 Milyon takipçisi bulunan YTL Osman Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz. 

YTL Osman kimdir? Yazımız gibi hakkında merak ettiğiniz şeyler bulunan pek çok ünlü ismin ve sosyal medya fenomeninin hesabına buradan erişim sağlayabilirsiniz. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
'Can Atalay'a Özgürlük' pankartı

‘Can Atalay’a Özgürlük’ pankartı

MHP, 3 büyükşehir belediyesini istiyor

MHP, 3 büyükşehir belediyesini istiyor