Zehir evine baskın

Zehir evine baskın

  Antalya Emniyet Müdürlüğü birimlerince Döşemealtı’nda yapılan operasyonda uyuşturucu madde imalathanesinde rekor düzeyde Metamfetamin maddesi yakalandı. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda S.O. isimli şahsın batı illerinden temin ettiği yüklü miktardaki uyuşturucu ve uyarıcı madde yapımında kullanılan hammaddeleri Antalya’ya getirerek, Döşemealtı’nda bulunan evinde depoladığı, Metamfetamin maddesi imal ederek elde ettiği uyuşturucu maddeleri Antalya’da ‘torbacı’ tabir edilen şahıslar aracılığıyla piyasaya sürdüğü belirlendi.

Özel Harekat unsurları ile birlikte S.O. isimli zehir tüccarının zehir merkezi haline getirdiği evine yapılan baskında 74 kilo 380 gram Metamfetamin maddesi, 173 adet çeşitli ebatlarda yaklaşık 1.107.000 kullanımlık kağıda emdirilmiş sentetik kannabionid ile uyuşturucu imalatında çok sayıda aparatlar ve eldivenler ele geçirildi.

Operasyonu sürdüren Antalya polisi, ayrıca  81 kilo 560 gram Metamfetamin maddesi, 529 adet çeşitli ebatlarda yaklaşık 1.337.565 kullanılımlık kağıda emdirilmiş sentetik uyuşturucu, 4 kilo 835 gram eroin, 7 bin 500 adet Ecstacy hap, 5 adet hassa terazi ele geçirdi. Antalya Emniyet Müdürlüğü’nden verilen bilgide bu yakalamanın tek seferde yapılan en büyük Metamfetamin yakalaması olduğu, zehir evi sahibi S.O. ile birlikte yakalanan 12 torbacının uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak suçundan sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandıkları belirtildi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Antalya'da 153 kaçak yakalandı

Antalya’da 153 kaçak yakalandı

Dolandırıcılıkta yeni yöntem

Dolandırıcılıkta yeni yöntem