Zeynep Karababa Kimdir?

Zeynep Karababa Kimdir? Maruf Önal, Orhan Sahinler, Dogan Hasol adlı kitaplarının yazarıdır. https://www.antalyaguncelhaber.com/wp-content/uploads/2023/02/burcu-106.html Yapıcı ve Cansu Yapıcı adlı iki kız çocuğuna sahiptir. Zeynep Karababa evli mi? ya da Zeynep Karababa aslen nereli? veya Zeynep Karababa kaç yaşında? soruları oldukça merak edilmektedir. Zeynep Karababa boyu kaç? ya da Zeynep Karababa kaç kilo? ve Zeynep Karababa eşi kimdir? soruları da hemen arkasından gelmektedir. Aslen İstanbullu olan Zeynep Karababa burcu nedir? ve Zeynep Karababaşarkıları nelerdir?

Zeynep Karababa 67 yaşında ve 1965 tarihinde dünyaya gelmiştir. https://www.antalyaguncelhaber.com/wp-content/uploads/2023/02/burcu-106.html bilinmemektedir olan Zeynep Karababa aslen Sivaslıdır. Birçok ünlü ve fenomenin ikamet ettiği Türkiye’nin en kalabalık şehri ve her yanı tarih kokan İstanbul ilinde ikamet etmektedir. Zeynep Karababa’nın boyu ve kilosu ise bilinmemektedir. Tuttuğu takıma dair de herhangi bir bilgi bulunamamaktadır.  Asıl mesleği Aktivist, Mimar, Yazar, TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Genel Sekreterliğinde görevli olan Zeynep Karababa şu sıralar yarı aktif olarak sosyal medya kullanmaktadır. Memik Yapıcı ile evlidir. https://www.antalyaguncelhaber.com/wp-content/uploads/2023/02/burcu-106.html ve Cansu adında 2 kız çocuğuna sahiptir. 

 

Zeynep Karababa şu an 67 yaşındadır.

 

Zeynep Karababa’nın burcu bilinmemektedir.

 

Zeynep Karababa 1965 doğumludur. 

 

Aslen Sivaslıdır. 

 

Zeynep Karababa birçok ünlü ve fenomenin ikamet ettiği şehir olan İstanbul ilinde ikamet etmektedir. 

 

Zeynep Karababa’nın boyu bilinmemektedir.

 

Zeynep Karababa’nın kilosu bilinmemektedir.

 

Zeynep Karababı’nın desteklediği takım bilinmemektedir.

 

Zeynep Karababa takipçileri ile telefon numarasını paylaşmamaktadır.

 

 

 

Zeynep Karababa’nın saç rengi doğal olarak siyahtır. Zaman zaman kendisini farklı tonlarda görsek de düz saç tipine sahiptir ve genellikle saçlarını toplamayı tercih etmektedir. 

 

Zeynep Karababa’nın göz rengi kahverengidir.

 

Zeynep Karababa’nın ten rengi buğdaydır. 

 

 

Sivas Katliamının olduğu zamanlar Gülsün Karababa adındaki şahıs öldürülmüştür. Mehmet Ali Karababa ve Gülsün Karababa kardeştir. Mehmet Karababa halk ozanı olarak anılmaktadır. 

 

Hayır. Ancak belirli kesimin evli dediği Zeynep Karababa’nın eşini basın gözünden uzak tuttuğu ve kimle evli olduğu bilinmemektedir. 

 

 

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden 1 Eylül 2022 itibariyle mezun olmuştur. 

 

Camdaki Kız adlı dizide Feride karakterine hayat veren isim Nur Sürer ile Zeynep Karababa oldukça benzetilmektedir. 

 

 

Yazımızı yazdığımız tarih 5 Eylül 2022 itibariyle 20.4 bin takipçiye ve 1,085 gönderiye sahip olan Zeynep Karababa çok fazla aktif paylaşımlarda bulunmaktadır. Genellikle kendisinden kareleri ya da özel günlerle alakalı yazı paylaşımlı görselleri paylaşan Zeynep Karababa biyografisini Sosyal Medya: @macgraft Youtube Kanalım yazılarının yer almasını tercih etmiştir. Söylediği şarkılarla gündeme gelen Zeynep Karababa 412 kişiyi takip etmektedir. 

Zeynep Karababa Instagram: zeynep.karababa

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Fatih Yasin Boşandı Mı? Fatih Yasin Kimdir?

TTO Olayı, TTO Kim?

TTO Olayı, TTO Kim?